Programa Empoderamiento de Familias de Federació Salut Mental
Programa financiat per:
Logo Generalitat Valenciana. Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives. Per solidaritat altres fins d'interés social
Logo Generalitat Valenciana

Apoderament de Famílies

Aquest programa conté una sèrie d’activitats encaminades a dotar a les famílies de les eines necessàries per a una convivència saludable.

El present programa està dissenyat des d’un enfocament positiu, transmetent models afectiu familiars de criança en positiu, amb total integració de la perspectiva de gènere i potenciant models de corresponsabilitat familiar.

Objectius generals:

  • Dotar de pautes i recursos a les famílies per a la gestió i superació de conflictes entre les persones que la formen, com a primer pas per a la millora del clima familiar.
  • Formar en el desenvolupament de fortaleses personals i grupals per a millorar la convivència en el nucli familiar. Treballar les qualitats positives que totes les persones tenim, tant de manera individual com formant part d’un grup, incideix positivament en la forma en com ens veiem i a reforçar el nostre paper com a part del grup/família.